DENIZ BUSSUM

DENIZ BUSSUM Döner Kebab & Shoarma

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1541 beoordelingen
6 dec 2021 om 23:27 2,5 uur op het eten moeten wachten, terwijl ik na een uur het bericht kreeg dat het onderweg was. Meerdere keren gebeld eerst geen gehoor uiteindelijk iemand aan de lijn, bestelling nog niet verwerkt.. helemaal kut. Kwaliteit na ontvangst, wel oké.
6 dec 2021 om 2:28 Beste kalf döner die ik ken. Vlees van zeer goede kwaliteit. Oriental saus overheerlijk. Verse groenten. Niet duur. Bestel gauw weer!
5 dec 2021 om 21:32 Enige tent waar je 's nachts nog kan bestellen, top! Prima eten, snelle bezorging en zeer vriendelijk personeel!
5 dec 2021 om 15:31 De lekkerste kapsalon en kebab van bussum haal je hier. Maar ook de pizza's zijn top! Vriendelijke mensen in de zaak en dat geldt ook voor de bezorgers!
5 dec 2021 om 1:34 Krijg nog blikje cola van je
3 dec 2021 om 22:13 Heerlijk zoals altijd. Naar mijn mening beste kebab zaak in bussum. Ik ga zelf voor de kapsalon is ook zeker een aanrader. Aardig personeel en vlot geholpen!
3 dec 2021 om 16:56 eten om 11:30 in de avond besteld vervolgens is er niks bezorgd heb de dag daarna met een medewerker gebeld nog nooit zo slecht behandeld. Hij zei dat hij er niks aan kon doen heb ik nog terug gebeld maar er werd niet meer opgenomen. Slechte service
3 dec 2021 om 11:02 Lekker gegeten en de bezorging was netjes en optijd.
3 dec 2021 om 10:51 Heerlijk gegeten weer .. Zoals altijd als wij een bestelling doen . Goed warm ..en het eten is erg goed en lekker!
3 dec 2021 om 2:05 Heb bijna 2 uur moeten wachten op mijn eten er is niet aangebeld ik moest naar buiten komen om het op te halen het eten was koud ik kreeg fanta ipv cola en mayo ipv knoflooksaus erg slechte ervaring
2 dec 2021 om 1:32 Heel slecht. Patat: koud, sompig. Vega bamischijf: met vlees. Kaas was niet naar verwachtingen. Ik zal dit nooit van mijn leven aanraden naar iemand die smaakpapillen heeft. Ik zou het misschien niet aan mijn hond voeren.
1 dec 2021 om 21:47 Eten was lauw bij aankomst. Slechts de helft opgegeten, toen was de rest inmiddels koud. Jammer.